W

Was onze eerste fotoshoot voor Yoghurt Barn midden tussen de landelijke velden vol met zwart/witte koeien; voor de tweede shoot zochten we het dit keer in het zonnige Utrecht. Utrecht is tenslotte de stad waar het allemaal gaat beginnen en waar binnenkort de eerste vestiging van Yoghurt Barn wordt geopend. Ik kan natuurlijk geen geheimen prijsgeven maar laat ik zeggen dat het mooooi gaat worden. Zeker langs komen dus binnenkort op de Vinkenburgstraat 15, Utrecht.

We hadden een mooie dag voor de tweede shoot met iets te veel zon. Ja, we blijven Nederlanders he; altijd wat te zeuren! De beelden die we aan het opzoeken waren zorgden voor de nodige uitdagingen maar toch een aantal mooie platen weten te schieten. Hou de website en facebook pagina’s in de gaten!! Nog maar een paar weekjes wachten!

De zoektocht voor de perfecte locatie!

 

 

There is 1 comment

  1. Yoghurt Barn; 100% Loei Lekker en direct van de boer! | Yoghurt Barn

    […] Lees meer… Dit bericht werd geplaatst in What's New door yoghurtbarn . Bookmark de permalink . Waar te vinden Vinkenburgstraat 15 3512 AA Utrecht T: 030 – 26 00 889 E: hello@yoghurtbarn.nl Neem contact met ons op. Bekijk onze openingstijden. Bekijk onze locatie op google maps. Kom werken bij We zijn continue op zoek naar Loei Leuke collega's! Mail voor meer info naar hello@yoghurtbarn.nl Schrijf je in voor onze nieuwsbriefONZE LOEI NETWERKEN Met trots ondersteund door WordPress © Yoghurt Barn 2012 | Sitemap | Contact […]


Post a new comment